vineri, 21 noiembrie 2014

„Un schimb de poveste ''

Pe forumul Tomnarella-handmade se organizeaza un nou schimb. De aceasta data cele se vor ocupa de acesta sunt Dana Rusu si Indrani. Toata lumea simte ca va fi un schimb foarte frumos deoarece este legat de lumea basmelor si Craciun. Ce combinatie poate fi mai frumoasa de atat?


Fetele harnice au conceput regulamentul:
Se va pregati UN COLET care va contine urmatoarele lucruri :
 
1 – o poveste si o creatie handmade strict legata de poveste. 
A . POVESTEA poate fi: scrisa, audio,  video, pe cd, dvd, scrisa de mana, scoasa la imprimanta, la xerox, intr-o carte de povesti, cum doriti. 
B. CREATIA handmade trebuie sa fie desprinsa din poveste si poate fi: un obiect handmade de sine statator sau doar o aplicatie pe un obiect handmade 
2- un obiect decorativ de Craciun 
3- un DULCE  Produsul obligatoriu trebuie sa fie cumparat si nu facut in casa !!! ( va rog sa ambalati produsul intr-o punga separata pentru a nu risca topirea/spargerea lui in colet si distrugerea celorlalte piese !!) .Valoarea acestui produs ramine la latitudinea fiecaruia.
 
Participanti :
La acest schimb poate participa orice membru al forumului cu un minim de 50 mesaje inscrise pana la data de 15 noiembrie 2014, membru cu domiciliul stabil in Romania.
Datele schimbului :
- Inscrierile pe lista de participare se fac incepind cu 14.11.2014 pina in data de 22.11. 2014 ( ora 20) 
- Pozele cu continutul pachetului ce urmeaza a fi trimis se vor afisa nu mai tirziu de data de 07.12.2014 ora 24.
- Pachetele vor fi expediate catre partenere cat de repede posibil sau incepind cu data de 08.12.2014 de asa maniera incit partenera voastra sa primeasca coletul nu mai tirziu de 17.12.2014. 

Mai multe detalii puteti afla AICI.

Eu de abia astept parada cadourilor din acest schimb si cred ca si voi, asa ca stati cu ochii pe tomnarelle sa vedeti tot! :)

♥♥♥ Catrinel ♥♥♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu