luni, 22 septembrie 2014

Schimbul lunii sept-oct : ''Eu, tu si o umbrela ''

''Eu, tu si o umbrela ''

         Tiktakro ne-a obisnuit sa avem pe forum aproape in fiecare luna cate o surpriza grozava constand intr-un schimb intre membrele forumului. De data aceasta ideea a pornit de la Indrani, Tik i-a dat forma si iata despre ce este vorba:

 Schimbul lunii septembrie-octombrie : ''Eu, tu  <img src=\ si ...o umbrela ''

Regulament
Se va pregati UN COLET care va contine urmatoarele lucruri : 

1 - una creatie handmade care va contine in imprimeu sau in forma finala 1 inimioara rosie si 1 umbrela 
A . Inimioara este obligatoriu de realizat INTEGRAL handmade - in orice tehnica doriti - si trebuie sa aiba un rol decorativ sau util CONCRET.
B. Umbrela poate face parte din creatia handmade prin imprimeu, ca motiv aplicat ( cusut, lipit prin tehnica decoupage-scrapbooking , bijuterit etc ) si trebuie sa aiba clar forma unei umbrele . Daca nu va descurcati cu aceasta cerinta atunci puteti cumpara pentru partenera voastra o umbrela clasica, normala, dar nu neagra ! In acest caz inimioarele realizate handmade trebuie sa pluseze prin tehnica si prin munca depusa in lucrare. 

2.- un DULCE cu fructe de toamna ( mere, pere, nuci, alune, prune . NU cirese, capsuni etc )  . Bomboane, ciocolata, biscuiti, napolitane etc.  Produsul obligatoriu trebuie sa fie cumparat si nu facut in casa !!!Valoarea acestui produs ramine la latitudinea fiecaruia. 

Participanti
La acest schimb poate participa orice membru al forumului cu un minim de 50 mesaje inscrise pana la data de 20 septembrie 2014, membru cu domiciliul stabil in Romania.

Datele schimbului : 
- Inscrierile pe lista de participare se fac incepind cu 19.09.2014 pina in data de 26.09. 2014 (ora 20). 
- Veti primi datele perechii voastre, prin mesageria privata de pe forum, in data de 27.09. 2014. 
- Pozele cu continutul pachetului ce urmeaza a fi trimis se vor afisa nu mai tirziu de data de 12.10.2014 ora 24. 
- Participantele care nu au afisat imaginea pina la data de 12.10. ora 24 sunt avertizate si excluse din viitoarele 3 jocuri . Lista participantelor si a imaginilor va fi actualizata si supravegheata de administrator, cu drept de atentionare catre participanti ( neconformitate colet, nerespectare regulament, etc ). 
- Pachetele vor fi expediate catre partenere cat de repede posibil sau incepind cu data de 13.10.2014 de asa maniera incit partenera voastra sa primeasca coletul nu mai tirziu de 22.10.2014. Ultima data acceptata de expediere a coletului este 16.10.2014 - cu dovada chitanta trimiterii anexata !! .

 Pentru nerespectarea datelor de trimitere-primire se aplica eliminarea participantei din urmatoarele 3 concursuri/schimburi/provocari ale forumului

          Mai multe detalii veti gasi pe forumul Tomnarella-handmade. Inca se pot face inscrieri asa ca daca va incadrati in ceea ce priveste numarul de mesaje va poftim. Cu totii asteptam sa vedem cine va participa si bineinteles sa urmarim parada pachetelor pregatite cu drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu