duminică, 11 mai 2014

Concurs : Mai...creativ

Tomnarella intotdeauna va pregati pentru membrele ei surprize grozave si ocazii minunate de a-si pune mintea, imaginatia si mainile la treaba. Nici luna aceasta nu ratam oportunitatea de a avea un concurs si a testa creativitatea harnicelor tomnarelle.

Concurs : Mai...creativ 
Tema 
Se va crea un obiect cu utilitate finala clara , folosind ca materie prima de baza  : carton ( reciclat sau nu )  sau hartie ( reciclata sau nu ) prin varii tehnici : cartonaj, papier-mache etc-etc. Orice tehnica este acceptata.

Regulament 
-  Piesa finala este obligatoriu sa fie CONSTRUITA prin reciclarea cartonului sau hartiei ( nu se accepta , ca exemplu, o piesa oarecare ( exemplu : cutie ) noua sau veche pe care aplicati/lipiti diverse hartii sau alte elemente )  . 
- Piesa finala poate avea ORICE DIMENSIUNE atata timp cat se intelege clar utilitatea ei ( sau se dau explicatiile necesare asupra acesteia ) . 

Structura de baza a piesei create trebuie sa fie obligatoriu realizata de voi , din carton sau hartie. 
-Puteti folosi ca elemente de infrumusetare orice aplicatii ( plastic, piatra, hartie, servetel, textil etc ) .

Participanti : 
- pot participa doar membrii care au inscris minim 60 mesaje pana la data intrarii in concurs ( data prezentarii lucrarilor ) 

Durata concursului  : 
- Concursul incepe in 4 Mai 2014 si se termina in 26 Mai 2014-ora 20 ( ultima ora la care sunt acceptate pozele pt intrarea in concurs ) 
-Nu este nevoie de o inscriere preliminara.

Premiile : 
Premiile vor fi trimise castigatorilor, sub forma de colet prin Posta Romana, in saptamana imediat urmatoare nominalizarii . 

Premiile sunt oferite in echipa de catre Gifts & Gifts si de administratorul forumului tiktakro:




Mai multe detalii despre acest concurs veti afla pe forumul Tomnarella Handmade.

Mult succes tuturor participantelor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu