duminică, 2 februarie 2014

Tomnarella handmade

         Tomnarella handmade nu este un simplu forum, ci un loc special şi minunat în care oameni frumoşi şi creativi se întâlnesc zi de zi. Este locul unde ideile prind contur şi viaţă, unde culorile galopează vesele pe câmpiile imaginaţiei şi unde toamna are cele mai vii şi vibrante culori.
        Atmosfera caldă şi foarte plăcută, apropiată celei dintr-o familie, face ca numărul membrelor forumului să se mărească în fiecare zi, iar pe tomnarellele deja prezente le face să revină zilnic cu plăcere. Nu am uitat nici de vizitatorii noştri care sunt în număr mare... Nefiind un forum ce ţine de socializare şi atât, ci unul lucrativ ( ca să fii membru pe forum trebuie să prezinţi cel puţin două lucrări handmade obligatorii pe lună, aşa cum prevede regulamentul ) nu toate secţiunile sunt deschise vizitatorilor, dar ne-am gândit la ei şi am făcut un loc special unde ne pot împărtăşi impresiile lor, laudele şi de ce nu? criticile. Acceptăm criticile , făcute cu bun simţ şi obiectiv, cu mare drag căci doar în acest mod putem evolua. De asemenea vizitatorii pot vedea toate studiourile membrelor şi pot admira frumuseţile create de ele în tehnici diverse.
        Fiecare dintre voi poate găsi ceva pe gustul său pe forumul Tomnarella şi puteţi chiar să vă găsiţi locul printre tomnarellele hărnicuţe.
       Vă aşteptăm cu mare drag să vă alăturaţi nouă!




2 comentarii:

  1. Un loc special, un loc cald, un ....ACASA al celor ce iubesc lucrul manual. Handmade / lucrul manual are o cuprindere atat de larga...si printre creatiile realizate de fetele de aici am avut ocazia sa vad lucruri atat de minunate, atat de aparte, la care nici ca as fi visat vreodata.
    Pentru mine, Tomnarella este locul unde imaginatia prinde aripi, unde orizontul posibilitatilor nu cunoaste limite.... Este locul unde poti gasi acel dram de curaj de care ai nevoie pentru a face primul pas intr-un taram nou, pe care nu l-ai explorat inainte dar ale carui frumuseti le_ai admirat de multe ori in imagini, sau pe oameni, sau in carti. Si...mai mult decat atat, Tomnarella ete acel loc magic, acel 'acasa" al altruismului, unde ce tes punti invizibile intre inimi, unde a darui este mai presus decat a primi. Iar aceasta - din perspectiva mea, este exact ceea ce inseamna cu adevarat FAMILIA. Familia iubitorilor de frumos!

    RăspundețiȘtergere